PedalBox Chiptuning – akár 10%-kal nagyobb teljesítmény!

Tudta, hogy a gázadás finomhangolása akár 10%-kal is javíthatja a gyorsulást, és a teljesítményt? Induljon gyorsabban, és gyorsuljon jobban. Vezeték nélküli távirányítóval és telefonos vezérléssel!

Pedalbox Chiptuning

Induljon gyorsabban, gyorsuljon jobban!

A PedalBox a DTE Systems gázpedál elektronikája. A gázadás finomhangolása optimalizálja a gázpedál jellemző görbéjét, és ezáltal akár 10%-kal javul a gyorsulás minden elektronikus gázpedállal rendelkező jármű esetében – függetlenül attól, hogy benzines, dízel, hibrid vagy elektromos autóról van szó, és könnyen tárolható a kulcstartón. Ezen kívül bármikor működtethető a saját okostelefonjáról is. Az egyszerű telepítésnek köszönhetően a PedalBox pillanatok alatt beszerelhető és azonnal használatra kész.

A PedalBox a DTE Systems gázpedál elektronikája. A gázadás finomhangolása optimalizálja a gázpedál jellemző görbéjét, és ezáltal akár 10%-kal javul a gyorsulás minden elektronikus gázpedállal rendelkező jármű esetében – függetlenül attól, hogy benzines, dízel, hibrid vagy elektromos autóról van szó. Aés könnyen tárolható a kulcstartón. Ezen kívül bármikor működtethető a saját okostelefonjáról is. Az egyszerű telepítésnek köszönhetően a PedalBox pillanatok alatt beszerelhető és azonnal használatra kész.

A vezeték nélküli távirányítónak köszönhetően a PedalBox mindig elérhető és könnyen feltehető a kulcstartóra. Ez azt jelenti, hogy Ön mindig teljes mértékben és biztonságosan irányíthatja járművét.

Beszerelés és további információ a 4. kerületi szervizünkben: Budapest IV. ker., Váci út 49. (Bem utca felöl), illetve telefon: +36 (70) 631 0959

Tuning, melyet a telefonról vezérelhet

A gázadás finomhangolása optimalizálja a gázpedál jellemző görbéjét, és ezáltal akár 10%-kal javul a gyorsulás minden elektronikus gázpedállal rendelkező jármű esetében – függetlenül attól, hogy benzines, dízel, hibrid vagy elektromos autóról van szó.

Power Controll technológia

Beszerelés és további információ a 4. kerületi szervizünkben: Budapest IV. ker., Váci út 49. (Bem utca felöl), illetve telefon: +36 (70) 631 0959

PedalBox Chiptuning

A gázadás finomhangolása optimalizálja a gázpedál jellemző görbéjét, és ezáltal
akár 10%-kal javul a gyorsulás minden elektronikus gázpedállal
rendelkező jármű esetében – függetlenül attól, hogy benzines, dízel,
hibrid vagy elektromos autóról van szó.

A Power Control-ról

Az egyik legismertebb olasz alufelni márka. Egy igazi legenda, mely ismertségének köszönhetően ma az egyik legkedveltebb felnimárka az autótuning kedvelőinek a körében.

A Power Control-ról

Az egyik legismertebb olasz alufelni márka. Egy igazi legenda, mely ismertségének köszönhetően ma az egyik legkedveltebb felnimárka az autótuning kedvelőinek a körében.

Önnek miben segíthetünk?

Ha Önnek sincs ideje várni és igényli a minőséget, a pénztárcabarát márkafüggetlen szolgáltatásokat – hívjon minket bizalommal!

Csak 5 csillagos vélemények

Nálunk konkrét Forintot ér az Ön elégedettsége és az ajánlása:

Nagyon köszönöm az SOS segítséget, amit nyújtottatok. A feleségem és két gyerekem alatt adta meg magát az autó délután 5-kor. (mikor máskor?) Az időpont ellenére, azonnal megkezdtétek az autómentés ügyintézését anélkül, hogy nekünk bármin is aggódnunk kellett volna. Ami nagyon tetszett, hogy végig azt éreztük, hogy kézben van az ügy és nem nekünk kell nyomulni, hogy történjen valami. Annak ellenére, hogy több hetes várólista volta a szervizelésekre, az autónk is néhány nap alatt elkészült. Köszönöm, Lajos, biztos, hogy a továbbiakban hozzátok visszük az autót a rendszeres szervizekre is!

Nagyon jó csapat. Minden gondot, hibát gyorsan és precízen megoldanak. Csak ajánlani tudom a Green Car Szervizt.

Minden szempontból a legjobb. Csak Őket ajánlom!

Nagyon profin és gyorsan dolgoznak, csak ajánlani tudom és ami plusz pont, csereautót is lehet bérelni!

Nagyszerű lett az oldal, nagyon kedvelem!

Maximálisan elégedett vagyok – a proaktív figyelmeztetések is sokat segítenek, hogy mikor lesz lassan ideje a cserének!

Ön volt már nálunk és ajánlana minket?

Ha van egy perce, ossza meg oldalunkat barátaival, ismerőseivel: