Hibrid (plug-in hibrid) autók szakszervize

Már a Green Car Prémium Autószerviz megalapításánál is elsődleges célként tűztük ki a környezetbarát szervizelést. Elkötelezettek vagyunk a környezetünk megóvásáért, felelősséget érzünk a környezettudatos gondolkodásért.

Éppen ezért örömmel bővítjük szolgáltatásainkat környezetkímélő autók teljes körű szervizelésével. Környezetkímélő autók közzé soroljuk az elektromos autók típusait, mint a hibrid autót, a konnektoros (plug-in) hibridet, a hatótáv növelt elektromos autót, valamint a tisztán elektromos autót.

Folyamatos fejlődés: Mivel a piac folyamatosan változik, a gyártók rendszeresen fejlesztik tovább modelljeiket, ezért mi is nagy hangsúly fektetünk a folyamatos szakmai tovább képzésekre.

Ajánlatot (időpontot) kérne?

Bármilyen problémával is találkozzon autójában, keressen bennünket bizalommal:

Melyik szervizünkbe szeretne bejelentkezni?

Mely szolgáltatásunk érdekelné?

Mely időpont lenne Önnek a megfelelő?Elektromos autók szervizelése

Elektromos és hibrid (plug-in hibrid) autók szakszervize

Az elektromos autók a környezetbarát használat mellett számos vonzó tulajdonsággal bírnak a vásárlóik számára szervizoldalról is. Fenntartási és üzemeltetési költségük rendkívül kedvező, hiszen ezeknél az autóknál nincsenek azok a mechanikus problémák, amelyek egy hagyományos motor kenési és üzemanyag ellátó rendszerénél jelentkezhetnek. Így például nincs olajcsere, hajtáslánc csere, vezérmű szíj csere sem, hogy csak a legfontosabb és állandó költséggel járó karbantartási munkákat említsük.

Az elektromos autók szervizelése és karbantartása első sorban az elektromos rendszerek ellenőrzésére szorítkozik. A szervizelés bonyolult és összetett feladat, ezért érdemes a megelőzésre komoly hangsúlyt fektetni. Mindez rendkívüli odafigyelést és felkészültséget igényel, tekintve hogy egy ilyen gépjárműben legalább harminc-negyven vezérlőegység figyeli az autó elektromos rendszerét. Éppen ezért – szemben a hagyományos autók szervizelésével – a szervizeknek professzionális informatikai infrastruktúrával ellátott diagnosztikai rendszer, és speciális tudással rendelkező, folyamatosan képzett szakemberek alkalmazása szükséges.

Kiemelten fontos, hogy ezek a gépjárművek magasfeszültségű berendezésekkel működnek. Ezért soha ne próbálja meg otthon megjavítani, mivel akár 300-400 voltos feszültségű áramütés is érheti, ami azonnali halálhoz is vezethet! Mindenképpen azt javasoljuk, hogy az ilyen esetek elkerülése érdekében keresse fel szervizünket, ahol szakértőink megfelelő körülmények között rövid határidőn belül elhárítják a fennálló problémát.

Elektromos és hibrid (plug-in hibrid) autók szakszervize

Hibrid autók szervizelése

Elektromos és hibrid (plug-in hibrid) autók szakszervize

A hibrid autók lényege, hogy a hajtáshoz az energiát két egymástól eltérő elven működő erőforrásból nyerik. Bár léteznek gáz-benzin hibridek is, ma már az elektromos hibridek elterjedtebbek, amelyek intelligens módon egyesítik a benzinmotor és a villanymotor teljesítményét. Szervizcsapatunk mindkét technológiát kiválóan ismerő szakemberekből áll, akik korszerű diagnosztikai és szerviz eszközparkunkkal vállalják a hibrid autók javítását és folyamatos karbantartását.

Ajánlatot vagy időpontot kérne? Kattintson ide!
Elektromos és hibrid (plug-in hibrid) autók szakszervize

Elektromos és plug-in hybrid autók érintésvédelmi felülvizsgálata

Elektromos és hibrid (plug-in hibrid) autók szakszervize

Az elektromos autók egyre nagyobb tért hódítanak. Elektromos hajtás energiáját az autóban elhelyezett akkumulátorok biztosítják. Az elektromos autóban az akkumulátorok töltését külső áramforrás biztosítja, ez általában egy csatlakozókábelen keresztül, fali elosztóból történik, melyet összekötnek az autóval.

Mivel a töltés magas feszültségű villamos hálózatról töltőkábellel történik, ezek biztonságát, érintésvédelmét, időszakosan érintésvédelmi vizsgálattal ellenőrizni kell.

A villamos meghajtású, valamint villamos berendezéssel felszerelt jármű elektromos berendezéseinek időszakos érintésvédelmi, szabványossági felülvizsgálatát a 40/2017. (XII. 4.) NGM rendelet, a 6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet, a VBSZ és az MSZ 2364/MSZ HD 60364-4-41:2007 szabvány előírásai szabályozzák. Érintésvédelem ellenőrzése, érintésvédelmi felülvizsgálat, szabványossági felülvizsgálat fentiek figyelembe vételével történik.

A vizsgálat kiterjed a csatlakozókábel mechanikai vizsgálatára (sérülésmentes, érintésvédelme megfelelő), az IP védettségre, folytonossági és szigetelési ellenállásmérésre, illetve egyéb, szabványokban rögzített vizsgálatok elvégzésére is annak érdekében, hogy az autó érintésvédelmi vizsgálat után megfelelő minősítéssel rendelkezzen, és biztonságosan lehessen használni.

Mivel a hibrid hajtású autó akkumulátorát is lehet tölteni 230 V-os fali csatlakozóból, így ezeknek is el kell végezni az időszakos érintésvédelmi vizsgálatát. Az elektromos és hibrid autók érintésvédelmét ellenőrizni kell minden műszaki vizsga előtt. Ez előfeltétele, hogy az autó műszaki vizsgára mehessen.

Elektromos és hibrid (plug-in hibrid) autók szakszervize

Miért minket válasszon?

A Green Car Prémium Autószervizek küldetése a magas színvonalú kiszolgálás megfizethető árakon. Hisszük, hogy a „prémium” kategória nem egyenlő a „drágával”. Ügyfeleinknek nyújtott kényelmi szolgáltatásainknak, egyedülálló folyamat nyomon-követési rendszerünknek, és a márkaszervizeknél lényegesen kedvezőbb díjszabásunknak köszönhetően nálunk Ön minden esetben prémium ügyfélnek érezheti magát!

10 érv a Green Car Prémium Autószervizek mellett:

  • Mert teljes körű autójavítást vállalunk.

  • Mert Önnek nem szükséges bejönni a szervizünkbe, hiszen ajtótól ajtóig javítunk.

  • Mert javítás előtt minden esetben több megoldást kínálunk, amiből Ön igényei szerint választhat. Természetesen mi is javaslatot teszünk a szakmai véleményünk szerinti legjobb megoldásra (indoklással).

  • Mert nálunk minden területen specialisták dolgoznak.

  • Mert szakemberink elvégzik autója kötelező vizsgákra való felkészítését, és igény esetén a vizsgáztatását is.
  • Mert gyorsak, segítőkészek és rugalmasak vagyunk.

  • Mert munkáinkat minden esetben normaidővel számlázzuk, így Önnek akkor sem kerül többe a javítás, ha nekünk a vártnál tovább tart a munka.

  • Mert minden szervizmunkánkra szolgáltatási garanciát vállalunk (nem csak az alkatrészekre, az elvégzett munkára is).

  • Mert minden biztosítóval szerződéses jogviszonyban vagyunk, így a kárügyintézéssel sem kell foglalkoznia, vagy a biztosítóra várnia, sorban állnia.

  • Mert folyamatkövető rendszerünknek köszönhetően Ön otthonról is nyomon követheti autója javítását.

Ajánlatot vagy időpontot kérne? Kattintson ide!

AKCIÓS TÉLIGUMI, FELNI

raktárról, akár házhoz szállítva:

Irány a téligumik!

Önnek miben segíthetünk?

Ha Önnek sincs ideje várni és igényli a minőséget, a pénztárcabarát márkafüggetlen szolgáltatásokat – hívjon minket bizalommal!

Akciós szervizajánlataink

Ismerkedjen meg Ön is különleges és kedvezményes ajánlatainkkal, melyeket online bejelentkezve vehet igénybe!

Akciós Ajánlataink

Csak 5 csillagos vélemények

Nálunk konkrét Forintot ér az Ön elégedettsége és az ajánlása:

Nagyon köszönöm az SOS segítséget, amit nyújtottatok. A feleségem és két gyerekem alatt adta meg magát az autó délután 5-kor. (mikor máskor?) Az időpont ellenére, azonnal megkezdtétek az autómentés ügyintézését anélkül, hogy nekünk bármin is aggódnunk kellett volna. Ami nagyon tetszett, hogy végig azt éreztük, hogy kézben van az ügy és nem nekünk kell nyomulni, hogy történjen valami. Annak ellenére, hogy több hetes várólista volta a szervizelésekre, az autónk is néhány nap alatt elkészült. Köszönöm, Lajos, biztos, hogy a továbbiakban hozzátok visszük az autót a rendszeres szervizekre is!

Nagyon jó csapat. Minden gondot, hibát gyorsan és precízen megoldanak. Csak ajánlani tudom a Green Car Szervizt.

Minden szempontból a legjobb. Csak Őket ajánlom!

Nagyon profin és gyorsan dolgoznak, csak ajánlani tudom és ami plusz pont, csereautót is lehet bérelni!

Nagyszerű lett az oldal, nagyon kedvelem!

Maximálisan elégedett vagyok – a proaktív figyelmeztetések is sokat segítenek, hogy mikor lesz lassan ideje a cserének!