Zöld Autószerviz

Kotyog, zörög, csattog, esetleg nem indul?

Hozza be hozzánk Ön is autóját – pénztárcabarát, ügyfélközpontú autószervizünk mindenben a szolgálatában áll!

Legyen szó autószerelésről, teljes körű autószervizről, gumiabroncsok szereléséről és értékesítéséről, autófényezésről vagy autókárpit tisztításról, baleset esetén akár teljes körű kárügyintézésről vagy akár ózonos autóklíma tisztításról – szeretettel várjuk Önt Budapest szívében, a IV. kerület, Arany János utca 6. szám alatt. Ismerkedjen meg széles körű autószerviz szolgáltatásainkkal és hívjon minket bizalommal a +36 (30) 248 6104 telefonszámon!

Segíthetünk?

Bármilyen problémával is találkozzon autójában, keressen bennünket bizalommal:


Teljes körű autószerviz

Egy jó autószervíz aranyat ér! Hiszen nap, mint nap autójára bízza életét, közvetetten pedig szerelőjére. Vajon az Ön szervízének fontos a kényelme, a biztonsága? Ráadásul még a pénztárcája is tekintettel vagyunk!

Prémium Autószerviz

Gumiszerviz, gumiabroncsok szerelése, értékesítése

Egy jó gumi életet menthet! Elcsépelt mégis nagy igazság, a nem megfelelő állapotú téligumiabroncsok hasonló bajt is okozhatnak, mint a kopott nyárigumik. Hiszen a nyári záporokban keletkező víz ugyanolyan veszélyes, mint a jég.

Gumiabroncs szerviz

Gumiszerviz, gumiabroncsok szerelése, értékesítése

Egy jó gumi életet menthet! Elcsépelt mégis nagy igazság, a nem megfelelő állapotú téligumiabroncsok hasonló bajt is okozhatnak, mint a kopott nyárigumik. Hiszen a nyári záporokban keletkező víz ugyanolyan veszélyes, mint a jég.

Gumiabroncs szerviz

Ózonos Klímatisztítás, Klímafeltöltés

Elromlott, nem hűt, kellemetlen szagot áraszt autóklímája? Ön tudja mit lélegez be nap, mint nap az autójában? Ózonos klímatisztítás, feltöltés és javítás – hogy a rekkenő hőségben is tiszta levegője legyen!

Autóklíma Szerviz

Segíthetünk? Hívjon minket!

Prémium Autószerviz Budapest – Ha Önnek sincs ideje várni, és igényli a pénztárcabarát autószerelői szolgáltatásokat!

Rólunk írták

Nekünk konkrét Forintot ér az Ön elégedettsége és az ajánlása:

Nagyon köszönöm az SOS segítséget, amit nyújtottatok. A feleségem és két gyerekem alatt adta meg magát az autó délután 5-kor. (mikor máskor?) Az időpont ellenére, azonnal megkezdtétek az autómentés ügyintézését anélkül, hogy nekünk bármin is aggódnunk kellett volna. Ami nagyon tetszett, hogy végig azt éreztük, hogy kézben van az ügy és nem nekünk kell nyomulni, hogy történjen valami. Annak ellenére, hogy több hetes várólista volta a szervizelésekre, az autónk is néhány nap alatt elkészült. Köszönöm, Lajos, biztos, hogy a továbbiakban hozzátok visszük az autót a rendszeres szervizekre is!

Nagyon jó csapat. Minden gondot, hibát gyorsan és precízen megoldanak. Csak ajánlani tudom a Green Car Szervizt.

Minden szempontból a legjobb. Csak Őket ajánlom!

Nagyon profin és gyorsan dolgoznak, csak ajánlani tudom és ami plusz pont, csereautót is lehet bérelni!

Nagyszerű lett az oldal, nagyon kedvelem!

Maximálisan elégedett vagyok – a proaktív figyelmeztetések is sokat segítenek, hogy mikor lesz lassan ideje a cserének!

Elképesztő Szervizajánlatok?

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre: autós hírek, érdekességek, elképesztő és extrém szervizajánlatok a Prémium Autószerviztől: