Gumiszerviz és új gumiabroncsok értékesítése Budapesten

Gumiabroncs csere, gumijavítás, gumi centírozás, hogy mind a 4 kerék a helyén legyen. Ha pedig gumija menthetetlen, sérült vagy elhasználódott vegye meg nálunk kedvező áron új gumiabroncsát, acél vagy alufelnijét!

Gumiabroncsot keres?

Bármilyen problémával is találkozzon autójában, keressen bennünket bizalommal:

Mely szolgáltatásunk érdekelné?Egy jó gumi életet menthet!

Elcsépelt mégis nagy igazság, a nem megfelelő állapotú téligumiabroncsok hasonló bajt is okozhatnak, mint a kopott nyárigumik. Hiszen a nyári záporokban keletkező víz ugyanolyan veszélyes, mint a jég.

Gumiabroncsok profi szervizelése

A legtöbb gumiszervizben csak felszerelik az abroncsokat, és már mehet is az ügyfél. Nálunk a gumiabroncsok átszerelése mindig együtt jár a futóművek ellenőrzésével, így mindig fel hívjuk az Ön figyelmét az esetleges futómű hibákra, a fékek kopására és a futómű állításának a fontosságára.

Önnek miben segíthetünk?

Ha Önnek sincs ideje várni és igényli a minőséget, a pénztárcabarát márkafüggetlen szolgáltatásokat – hívjon minket bizalommal!

Csak 5 csillagos vélemények

Nálunk konkrét Forintot ér az Ön elégedettsége és az ajánlása:

Nagyon köszönöm az SOS segítséget, amit nyújtottatok. A feleségem és két gyerekem alatt adta meg magát az autó délután 5-kor. (mikor máskor?) Az időpont ellenére, azonnal megkezdtétek az autómentés ügyintézését anélkül, hogy nekünk bármin is aggódnunk kellett volna. Ami nagyon tetszett, hogy végig azt éreztük, hogy kézben van az ügy és nem nekünk kell nyomulni, hogy történjen valami. Annak ellenére, hogy több hetes várólista volta a szervizelésekre, az autónk is néhány nap alatt elkészült. Köszönöm, Lajos, biztos, hogy a továbbiakban hozzátok visszük az autót a rendszeres szervizekre is!

Nagyon jó csapat. Minden gondot, hibát gyorsan és precízen megoldanak. Csak ajánlani tudom a Green Car Szervizt.

Minden szempontból a legjobb. Csak Őket ajánlom!

Nagyon profin és gyorsan dolgoznak, csak ajánlani tudom és ami plusz pont, csereautót is lehet bérelni!

Nagyszerű lett az oldal, nagyon kedvelem!

Maximálisan elégedett vagyok – a proaktív figyelmeztetések is sokat segítenek, hogy mikor lesz lassan ideje a cserének!

Ön volt már nálunk és ajánlana minket?

Ha van egy perce, ossza meg oldalunkat barátaival, ismerőseivel: