A Green Car Autószerviz

Teljes körű autószerviz

Időszakos szerviz, kis és nagy szervizek garanciával, prémium minőségben mégis elérhető áron? Miért ne!

Forduljon hozzánk bizalommal – komputeres autódiagnosztika, fékjavítás, kormánymű és váltómű javítás, lengéscsillapító szerelés és javítás, komplex és teljes körű szerviz-szolgáltatásainkban garantáltan nem csalódik. Mert nálunk az Ön kényelme és biztonsága az első!

Autószerelés · Teljes Körű Autószerviz · Autófényezés és Autókárpit · Teljes Körű Kárügyintézés · Özonos Klímatisztítás
Green Car Prémium Autószerviz Budapest - Ghiman Lajos

GHIMÁN LAJOS
Prémium Autószerviz Szervizvezető

Igazi zöld szerviz

Hogy mi a különbség az álmodozó és a látnok között? Egy álmodozó csak akkor látja a szép, új világot, ha lehunyja a szemeit – egy látnok megteremti magának azt. Ghimán Lajos úgy döntött, nem csak elképzelni szeretné azt ,hogy biztonságban és egészségben nevelheti fel a gyermekét, de lépéseket is tesz azért, hogy egy új, környezettudatos társadalom tagja legyen. A Green Car Szerviz több mint egy autószerviz: egy újfajta gondolkodás, egy előre mutató gondoskodás első hírnöke.

Green Car Prémium Autószerviz Budapest - Ghimán Lajos

Ghimán Lajos

Green Car Prémium Szerviz Szervizvezető

Amikor egészen kicsik voltunk,mint minden gyerek autós kártyákkal játszottunk. Innen indult az autók iránti szeretetem, már ekkor nagy luxusautókról álmodoztam. Évekkel később, úgy 12 éves koromban, amikor kitaláltam, hogy dolgoznom kell, hogy összejöjjön a pénz egy áhított számítógépre, egyenesen egy autószervizbe vitt az utam, hogy akad-e ott munka számomra. Mondták, kicsi vagy, hogy fogsz így autót mosni – de közöltem velük, hogy nincs itt semmi gond, felállok egy sámlira, és már csinálom is. Itt indult az autószerelői életem. Megszerettem az autókat, a szakmát, a mesteremet – ezek után már nem volt kérdés, mivel fogok foglalkozni.

Kérdések és válaszok

Mivel nyújtunk többet, jobbat mint más autószerviz? Olvasson bele Ön is gyakori kérdéseinkbe és válaszainkba:

Igen, teljes körű gumiabroncs szakszervizzel rendelkezünk: gumiabroncsok értékesítése, szervizelése, teljes körű komputeres futómű beállítással is a rendelkezésére állunk!

Egy autótörés mind az okozónak, mind a károsultnak nem kis fejfájást jelent. Adja át terhét! Teljes körű kárügyintézés, CASCO kárügyintézés, töréskár felmérés, karosszériajavítás, fényezés, polírozás – mind egy helyen – hogy autója újra rendben legyen. Autóbiztosítók ügyfélvárója helyett, töltse idejét a megszokott kerékvágásban!

Természetesen! Ha elromlott, esetleg nem hűt, vagy kellemetlen szagot áraszt klímája, hívjon minket bátran! Ózonos fertőtlenítés, klímafeltöltés és klímatisztítás szolgáltatásainkkal is várjuk Önt, hogy biztonságos levegőt lélegezzen autójában!

Időszakos szerviz, kis és nagy szervizek garanciával, az olajcserétől akár a komplett és teljes motor, autó felújításig – prémium minőségben mégis elérhető árakon! De szolgáltatásaink között megtalálható a komputeres autódiagnosztika, fékjavítás, kormánymű és váltómű javítás, lengéscsillapító szerelés és javítás – mind Ügyfeleink igényeire és lehetőségeire szabva!

Igen! Ügyfeleink kaució befizetése nélkül kölcsönözhetik bérautóinkat, hogy a szerelés ideje alatt is zavartalanul végezhessék munkájukat, megszokott életüket! Így Ön zavartalanul végezheti munkáját, míg autója szervizelése, esetleg baleseti kárügyintézése lezajlik. Elérhető áron, biztonságos bérautóinkkal állunk ügyfeleink rendelkezésre, melyeket akár azonnal is igénybe vehet!

Pontos címe szervizünknek: Budapest IV. kerület, Arany János utca 6. – Ha szeretne előre egyeztetett időpontban érkezni, hívjon máris a +36 (30) 248 6104 telefonszámon. Várjuk hívását!

Segíthetünk? Hívjon minket!

Prémium Autószerviz Budapest – Ha Önnek sincs ideje várni, és igényli a pénztárcabarát autószerelői szolgáltatásokat!

Rólunk írták

Nekünk konkrét Forintot ér az Ön elégedettsége és az ajánlása:

Nagyon köszönöm az SOS segítséget, amit nyújtottatok. A feleségem és két gyerekem alatt adta meg magát az autó délután 5-kor. (mikor máskor?) Az időpont ellenére, azonnal megkezdtétek az autómentés ügyintézését anélkül, hogy nekünk bármin is aggódnunk kellett volna. Ami nagyon tetszett, hogy végig azt éreztük, hogy kézben van az ügy és nem nekünk kell nyomulni, hogy történjen valami. Annak ellenére, hogy több hetes várólista volta a szervizelésekre, az autónk is néhány nap alatt elkészült. Köszönöm, Lajos, biztos, hogy a továbbiakban hozzátok visszük az autót a rendszeres szervizekre is!

Nagyon jó csapat. Minden gondot, hibát gyorsan és precízen megoldanak. Csak ajánlani tudom a Green Car Szervizt.

Minden szempontból a legjobb. Csak Őket ajánlom!

Nagyon profin és gyorsan dolgoznak, csak ajánlani tudom és ami plusz pont, csereautót is lehet bérelni!

Nagyszerű lett az oldal, nagyon kedvelem!

Maximálisan elégedett vagyok – a proaktív figyelmeztetések is sokat segítenek, hogy mikor lesz lassan ideje a cserének!

Elképesztő Szervizajánlatok?

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre: autós hírek, érdekességek, elképesztő és extrém szervizajánlatok a Prémium Autószerviztől: