Vállalati Önkéntes Program

Felelősséggel a jövőért

Green Car Prémium Szerviz CSR Program

Hogy mi a különbség az álmodozó és a látnok között?

Egy álmodozó csak akkor látja a szép, új világot, ha lehunyja a szemeit – egy látnok megteremti magának azt. Ghimán Lajos úgy döntött, nem csak elképzelni szeretné azt ,hogy biztonságban és egészségben nevelheti fel a gyermekét, de lépéseket is tesz azért, hogy egy új, környezettudatos társadalom tagja legyen. A Green Car Prémium Szerviz több mint egy autószerviz: egy újfajta gondolkodás és egy előre mutató gondoskodás első hírnöke.

Green Car Prémium Autószerviz Budapest - Ghiman Lajos

Jótékonykodhatunk is a gumivásárlással!

Már most elkéstünk a nyáriról téli gumira váltással? A közhiedelem szerint akkor kell lecserélni az autónkon a nyári gumit, ha hét fok alá esik a napi átlaghőmérséklet, de ez így közel sem igaz. Idén ősszel már több reggelen is fagypont közeli volt a hőmérséklet, ilyenkor pedig a nyári gumi elkezd keményedni, ezáltal a tapadása közel sem optimális és veszélyessé válhat. Ghiman Lajos, a Green Car Prémium Szerviz vezetője arról beszélt, az autósok 80 százaléka az utolsó pillanatokig kivár a gumicserével, pedig online rendkívül egyszerűen beszerezhetők a téli abroncsok.

Téli és négyévszakos gumiabroncsok a legjobb márkákkal és árakkal!

Így a legkönnyebb új garnitúrát vásárolni

Téli és négyévszakos gumiabroncsok a legjobb márkákkal és árakkal!

A Green Car Prémium Szerviz – egy igazán egyedi üzleti hozzáállással működtetett autószerviz – október elején indította el a gumiwebshopját, ahol a vásárló idézőjelben egy szakmai támogatást is kap a megrendelésével együtt.

A webshop maga automata ugyan, de a cégnél törődnek az ügyfelekkel és mindenkit felhívnak a megrendelése után, hogy pontosan milyen autóra kell a téligumi, valóban jó méretet választott-e.

„Természetesen 14 napig él a visszavásárlási garancia, ha bármilyen probléma merülne fel a gumikkal, továbbá országos kiszállítást biztosítunk, a webáruház összes termékére – mind gumiabroncsokra, mind alufelnikre” – fogalmazott Ghimán Lajos.

Minden vásárlással jótékonykodunk is egyben

Green Car CSR Program

A Green Car Prémium Szerviz autógumi webshopjában minden megvásárolt gumiabroncs árából az Alapítvány az Alapítványokért Koraszülött-programját is támogatják anyagilag a vásárlók, a rendszer ugyanis minden megrendelés után átutal egy bizonyos összeget az alapítvány számlájára.

Az autószerviz azért döntött az alapítvány támogatása mellett, mert hiszik, hogy a mai világban ha valaki többet akar, többet is vissza kell adnia, és küldetésüknek tekintik, hogy hosszú ideig kiálljanak egy nemes ügy mellett.

„Adománypont is lettünk, ennek köszönhetően ügyfeleink tudnak adományozni akár aprópénzt, akár nagyobb összegeket, de a webshopban vásárolt összes gumi után mi anyagilag támogatjuk az alapítványt. Minden vásárlónak egy köszönetnyilvánító oklevelet is küldünk e-mailben, amit felhasználhat a weboldalán vagy a Facebook-oldalán, így organikusan nagyobb elérést tudunk biztosítani a küldetésünknek” – tette hozzá a szakember.

Önnek miben segíthetünk?

Ha Önnek sincs ideje várni és igényli a minőséget, a pénztárcabarát márkafüggetlen szolgáltatásokat – hívjon minket bizalommal!

Csak 5 csillagos vélemények

Nálunk konkrét Forintot ér az Ön elégedettsége és az ajánlása:

Nagyon köszönöm az SOS segítséget, amit nyújtottatok. A feleségem és két gyerekem alatt adta meg magát az autó délután 5-kor. (mikor máskor?) Az időpont ellenére, azonnal megkezdtétek az autómentés ügyintézését anélkül, hogy nekünk bármin is aggódnunk kellett volna. Ami nagyon tetszett, hogy végig azt éreztük, hogy kézben van az ügy és nem nekünk kell nyomulni, hogy történjen valami. Annak ellenére, hogy több hetes várólista volta a szervizelésekre, az autónk is néhány nap alatt elkészült. Köszönöm, Lajos, biztos, hogy a továbbiakban hozzátok visszük az autót a rendszeres szervizekre is!

Nagyon jó csapat. Minden gondot, hibát gyorsan és precízen megoldanak. Csak ajánlani tudom a Green Car Szervizt.

Minden szempontból a legjobb. Csak Őket ajánlom!

Nagyon profin és gyorsan dolgoznak, csak ajánlani tudom és ami plusz pont, csereautót is lehet bérelni!

Nagyszerű lett az oldal, nagyon kedvelem!

Maximálisan elégedett vagyok – a proaktív figyelmeztetések is sokat segítenek, hogy mikor lesz lassan ideje a cserének!