Nálunk egész decemberben itt a Mikulás!

Valami klassz akcióra vágyik? Hát íme: autószervizünkben egész decemberben hatalmas akciók várják gumiszerelésre, nem csak új gumik vásárlásánál!

Ez az akció sajnos már lezárult! További kedvezményes szervizajánlatainkat ide kattintva érheti el!

Nálunk egész decemberben itt a Mikulás!

Ha már van téligumija (új vagy akár régi) és szereltetne, jöjjön bátran hozzánk – akciónk keretében egész decemberben hatalmas kedvezmények várják! És most lássuk miről is beszélünk, ugyanis a legkisebbnek jár a legtöbb – pont mint Karácsonykor:

Ha mondjuk Önnek 13 colos kerekeket kell szerelni, pontosan 22% kedvezmény várja nálunk a gumiszerelés árából! Ha 14 colos – 21%, ha 15 colos 20%… és így tovább, egészen a 22 colos kerekek méretéig – melyekre 13% a kedvezmény mértéke!

Bejelentkezés akár weboldalunkon keresztül online vagy kérjen további információt akciós szervizajánlatainkról a +36 (1) 231 4050 vagy a +36 (70) 613 0959 telefonszámokon! Az akció időtartama 2020. december 7. – 31. között tart, és csak magánszemélyek számára elérhető.

Szeretettel várjuk Önt is szervizünkben, és persze Boldog Karácsonyt!

AKCIÓS TÉLIGUMI, FELNI

raktárról, akár házhoz szállítva:

Önnek miben segíthetünk?

Ha Önnek sincs ideje várni és igényli a minőséget, a pénztárcabarát márkafüggetlen szolgáltatásokat – hívjon minket bizalommal!