Vendéglátósoknak, Rendezvényszervezőknek, Szakácsoknak, Felszolgálóknak, Szállásadóknak:

Van egy klassz ajánlatunk Önnek!

Az elmúlt időszak teljes mértékben bebizonyította azt, hogy a bezártság és az emberi érintkezés hiánya mekkora károkat okoz mindennapjainkban. Hisz senki nem szeret magányos lenni, senki nem szeret otthon, a négy fal között ülni. Igenis szükségünk van éttermekre, kávézókra, szállodákra – ahová barátainkkal, családunkkal örömmel eljárunk. Mert szeretünk kávézni, szeretünk wellnessezni, szeretünk vacsorázni. Ugyanis ilyenek vagyunk mi, emberek.

Vendéglátósok, Rendezvényszervezők figyelem: Van egy Ajánlatunk Önnek!

Ezért a Koronavírus második felvonására való tekintettel újra beállunk a Segítők segítői közé. Segítünk, hogy Ön is segíthessen!

Nálunk 30% kedvezménnyel számolhat!

Ennek megfelelően most 30% kedvezményt adunk minden vendéglátásban (éttermi dolgozó, szállásadó, felszolgáló, recepciós, szakács, rendezvényszervező stb.) dolgozónak autószerviz munkadíjainkból, hisz az autók karbantartása és a közlekedés létbiztonsága most is rendkívül fontos + 10% egyedi kedvezményt minden felhasznált új alkatrészünk árából:

  • Felajánlásunk nem terjed ki gumiszerelésre, karosszériajavításra és autófényezésre.
  • Egyéb futó akcióinkkal is összevonható!
  • Hozott alkatrészeket sajnos nem áll módunkban kedvezményesen beépíteni.

Akár 100%-ban érintésmentes szervizelés!

  • Olajcsere és időszakos, vagy akár nagyszervizek!
  • Hozom-viszem szolgáltatás!
  • Online munkalapokkal, akár otthonról, digitális aláírással!

Hozza magával étterme, szállodája ajánlatát!

Nem lenne klassz az ajánlat, ha nem szerepelne benne valami igazán izgalmas is: Csak annyit kérünk, hogy hozza magával étterme, szállodája, rendezvényszervező cége kuponját, szórólapját, étlapját, ajánlatát. Felajánlásunk keretében mi szívesen bemutatjuk Önt Ügyfeleinknek, és kihelyezzük ajánlatát Ügyfélvárónkban. Sőt: ha megfelelő formátumban biztosítja nekünk vállalkozása logóját, felhelyezzük weboldalaink Partner szekciójába is egy, az Ön weboldalára / blogjára / facebook oldalára mutató linkkel együtt.

Mert mi is szeretünk kávézni, szeretünk wellnessezni, szeretünk vacsorázni.

Segítse munkánkat online bejelentkezéssel a szükséges adatok megadásával – weboldalunkon vagy telefonon – A bejelentkezéskor kérjük, hogy adja meg, hogy milyen szektorban dolgozik és kollégáink máris felveszik Önnel a kapcsolatot és egyeztetik a megrendelést!

A kedvezmény igénybevételének nincs egyéb feltétele.

Felajánlásunk 2021. január 25-től érvényes és visszavonásig tart!

AKCIÓS TÉLIGUMI, FELNI

raktárról, akár házhoz szállítva:

Önnek miben segíthetünk?

Ha Önnek sincs ideje várni és igényli a minőséget, a pénztárcabarát márkafüggetlen szolgáltatásokat – hívjon minket bizalommal!

Ön volt már nálunk és ajánlana minket?

Ha van egy perce, ossza meg oldalunkat barátaival, ismerőseivel: