Megbízható Autószerviz Újpesten?

Legyen szó motor, váltó, fék, vagy futómű javításról újpesti autószerelő munkatársaink, professzionális diagnosztikai műszerparkunkkal várják, hogy segíthessenek Önnek. Vállaljuk személygépkocsik felkészítését műszaki vizsgára, megszervezzük autója vizsgáztatását, igény esetén elvégezzük benzines és dízel autók környezetvédelmi felülvizsgálatát is.

Autója újpesti telephelyünkön teljes biztonságban van, hiszen a gépjárműveket zárt, védett helyen tároljuk a javítás ideje alatt. Igény esetén „hozom-viszem” szolgáltatásunk keretében autóját a megadott címről elhozzuk, és megjavítva vissza is visszük Önnek.

Ajánlatot kérne?

Bármilyen problémával is találkozzon autójában, keressen bennünket bizalommal:

Mely szolgáltatásunk érdekelné?Minőség, kényelem, a legjobb árakkal!

Forduljon hozzánk bizalommal autója minden problémájával: komputeres autódiagnosztika, fékjavítás, kormánymű és váltómű javítás, lengéscsillapító szerelés és javítás – komplex szerviz-szolgáltatásainkban garantáltan nem csalódik. Mert Újpesten az Ön kényelme és biztonsága az első!

Önnek milyen autója van?

Autószerviz Újpesten, másképp

A Green Car környezettudatos autószervíz több mint egy szervíz: egy újfajta gondolkodás, egy előre mutató gondoskodás:

Önnek miben segíthetünk?

Ha Önnek sincs ideje várni és igényli a minőséget, a pénztárcabarát márkafüggetlen szolgáltatásokat – hívjon minket bizalommal!

Csak 5 csillagos vélemények

Nálunk konkrét Forintot ér az Ön elégedettsége és az ajánlása:

Nagyon köszönöm az SOS segítséget, amit nyújtottatok. A feleségem és két gyerekem alatt adta meg magát az autó délután 5-kor. (mikor máskor?) Az időpont ellenére, azonnal megkezdtétek az autómentés ügyintézését anélkül, hogy nekünk bármin is aggódnunk kellett volna. Ami nagyon tetszett, hogy végig azt éreztük, hogy kézben van az ügy és nem nekünk kell nyomulni, hogy történjen valami. Annak ellenére, hogy több hetes várólista volta a szervizelésekre, az autónk is néhány nap alatt elkészült. Köszönöm, Lajos, biztos, hogy a továbbiakban hozzátok visszük az autót a rendszeres szervizekre is!

Nagyon jó csapat. Minden gondot, hibát gyorsan és precízen megoldanak. Csak ajánlani tudom a Green Car Szervizt.

Minden szempontból a legjobb. Csak Őket ajánlom!

Nagyon profin és gyorsan dolgoznak, csak ajánlani tudom és ami plusz pont, csereautót is lehet bérelni!

Nagyszerű lett az oldal, nagyon kedvelem!

Maximálisan elégedett vagyok – a proaktív figyelmeztetések is sokat segítenek, hogy mikor lesz lassan ideje a cserének!