Ford Szerviz

Green Car Prémium Szervizeinkben megbízható és hatékony (márkafüggetlen) szerviz-szolgáltatásainkkal állunk rendelkezésére Ford-ja karbantartása esetén!

Elvégezzük autója kötelező és időszakos szervizeit. Munkáinkat a gyári utasításoknak megfelelően kizárólag az előírt minősítésű és a szükséges specifikációkkal rendelkező alkatrészekkel és folyadékokkal (olajakkal) végezzük. Műhelyünk rendelkezik a kötelezően szükséges kalibrált célszerszámokkal, fékpaddal és lengéscsillapító mérővel. Időszakos és időközi szervizek, javítását rövid határidővel, egyedülálló alkatrész- és szervizgaranciákkal végezzük.

Legyen szó motor, váltó, fék, vagy futómű javításról Ford szakértő munkatársaink, professzionális diagnosztikai műszerparkunkkal várják, hogy segíthessenek Önnek. Vállaljuk Ford-ok felkészítését műszaki vizsgára, megszervezzük autója vizsgáztatását, igény esetén elvégezzük benzines és dízel autók környezetvédelmi felülvizsgálatát is. Ford-ja nálunk teljes biztonságban van, hiszen a gépjárműveket zárt, védett telephelyen tároljuk a javítás ideje alatt. Igény esetén „hozom-viszem” szolgáltatásunk keretében autóját a megadott címről elhozzuk, és megjavítva vissza is visszük Önnek.

Ajánlatot (időpontot) kérne?

Bármilyen problémával is találkozzon autójában, keressen bennünket bizalommal:

Melyik szervizünkbe szeretne bejelentkezni?

Mely szolgáltatásunk érdekelné?

Mely időpont lenne Önnek a megfelelő?Ford karosszéria javítás

Magasan képzett szakembergárdánkkal vállaljuk autója karosszériájának javítását a szigorú Ford minőségi szabványok alapján. Legyen szó töréskárról, kisebb horpadásokról, vagy idősebb autók rozsdásodásáról, professzionális technológiák és javítási eljárások alkalmazásával eredeti állapotra hozva vállaljuk Ford-ja javítását. Igény esetén eredeti Ford alkatrészekkel helyreállítjuk az Ön Ford-jának biztonsági, esztétikai és kényelmi állapotát.

Ford Szerviz

Ford gumiszerviz

Ford Szerviz

Green Car Prémium Gumiszervizeinkben vállaljuk Ford-ja szezonális gumicseréjét. Gumizással foglalkozó szakembereink számos kiegészítő szolgáltatással várják Önt és autóját. Műhelyünkben nemcsak klasszikus gumicserével foglalkozunk, de webshopunkban gazdag gumi- és exkluzív felni kínálatból is választhat. A nálunk vásárolt gumikra egyedülálló módon defektbiztosítást is kínálunk ügyfeleinknek.

Az Ön kényelméért hoztuk létre Gumihotel szolgáltatásunkat. Nincs több kényelmetlenség, tárolás okozta nehézség! Ford-ja gumijait nemcsak őrzött, riasztóval ellátott egyedileg jelölt tárolókban tároljuk, de a folyamatosan karban is tartjuk, amíg „pihennek”. Az időszakos gumifrissítő kezeléseknek köszönhetően a nálunk tárolt gumik lassabban öregszenek, tovább használhatók biztonságosan.

Ford Szerviz

Miért minket válasszon?

A Green Car Prémium Autószervizek küldetése a magas színvonalú kiszolgálás megfizethető árakon. Hisszük, hogy a „prémium” kategória nem egyenlő a „drágával”. Ügyfeleinknek nyújtott kényelmi szolgáltatásainknak, egyedülálló folyamat nyomon-követési rendszerünknek, és a márkaszervizeknél lényegesen kedvezőbb díjszabásunknak köszönhetően nálunk Ön minden esetben prémium ügyfélnek érezheti magát!

10 érv a Green Car Prémium Autószervizek mellett:

  • Mert teljes körű autójavítást vállalunk.

  • Mert Önnek nem szükséges bejönni a szervizünkbe, hiszen ajtótól ajtóig javítunk.

  • Mert javítás előtt minden esetben több megoldást kínálunk, amiből Ön igényei szerint választhat. Természetesen mi is javaslatot teszünk a szakmai véleményünk szerinti legjobb megoldásra (indoklással).

  • Mert nálunk minden területen specialisták dolgoznak.

  • Mert szakemberink elvégzik autója kötelező vizsgákra való felkészítését, és igény esetén a vizsgáztatását is.
  • Mert gyorsak, segítőkészek és rugalmasak vagyunk.

  • Mert munkáinkat minden esetben normaidővel számlázzuk, így Önnek akkor sem kerül többe a javítás, ha nekünk a vártnál tovább tart a munka.

  • Mert minden szervizmunkánkra szolgáltatási garanciát vállalunk (nem csak az alkatrészekre, az elvégzett munkára is).

  • Mert minden biztosítóval szerződéses jogviszonyban vagyunk, így a kárügyintézéssel sem kell foglalkoznia, vagy a biztosítóra várnia, sorban állnia.

  • Mert folyamatkövető rendszerünknek köszönhetően Ön otthonról is nyomon követheti autója javítását.

AKCIÓS TÉLIGUMI, FELNI

raktárról, akár házhoz szállítva:

Önnek miben segíthetünk?

Ha Önnek sincs ideje várni és igényli a minőséget, a pénztárcabarát márkafüggetlen szolgáltatásokat – hívjon minket bizalommal!

Akciós szervizajánlataink

Ismerkedjen meg Ön is különleges és kedvezményes ajánlatainkkal, melyeket online bejelentkezve vehet igénybe!

Csak 5 csillagos vélemények

Nálunk konkrét Forintot ér az Ön elégedettsége és az ajánlása:

Nagyon köszönöm az SOS segítséget, amit nyújtottatok. A feleségem és két gyerekem alatt adta meg magát az autó délután 5-kor. (mikor máskor?) Az időpont ellenére, azonnal megkezdtétek az autómentés ügyintézését anélkül, hogy nekünk bármin is aggódnunk kellett volna. Ami nagyon tetszett, hogy végig azt éreztük, hogy kézben van az ügy és nem nekünk kell nyomulni, hogy történjen valami. Annak ellenére, hogy több hetes várólista volta a szervizelésekre, az autónk is néhány nap alatt elkészült. Köszönöm, Lajos, biztos, hogy a továbbiakban hozzátok visszük az autót a rendszeres szervizekre is!

Nagyon jó csapat. Minden gondot, hibát gyorsan és precízen megoldanak. Csak ajánlani tudom a Green Car Szervizt.

Minden szempontból a legjobb. Csak Őket ajánlom!

Nagyon profin és gyorsan dolgoznak, csak ajánlani tudom és ami plusz pont, csereautót is lehet bérelni!

Nagyszerű lett az oldal, nagyon kedvelem!

Maximálisan elégedett vagyok – a proaktív figyelmeztetések is sokat segítenek, hogy mikor lesz lassan ideje a cserének!