Tisztelt Ügyfeleink!

A kialakult helyzetnek megfelelve igyekszünk kihasználni online lehetőségeinket. Szinte egyedüliként az Autószervizek között, lehetőségünk van online munkalap és digitális aláírással dolgozni.

Prémium Autószerviz Budapest Gumiabroncs Szerelés és Értékesítés

Előnyben részesítjük az online felületeinket használó ügyfeleket, ezért minden online bejelentkezés mostantól jelentős kedvezményt és egy ingyenes nagy teljesítményű ózonos gépjármű tisztítást és fertőtlenítést tartalmaz. Ez a lehetőség csak szervizelésre vonatkozik.

Lehetőségeink korlátozottak…

így amíg egyéb hatósági rendelkezés nem tiltja, úgy reggel 8.00-15.00-ig álluk Tisztelt Ügyfeleink rendelkezésére. Autó átvétel javításra munkanapokon legkésőbb 14.30 óráig lehetséges, másnapi vagy egyeztetett időben. Mivel a helyzet alvállalkozóinkat és beszállítóinkat is jelentősen sújtja így lehetőség szerint a gyors-szervizelések kerülnek előtérbe.

Gumiabroncsok és nyári gumik felszerelése, javítása, értékesítése: Igény szerint akár reggel 7 órától állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

Az alábbi linken tudnak bejelentkezni: https://premiumautoszerviz.hu/kapcsolat/
A bejelentkezésben szíveskedjenek minden adatot megadni, majd kollégánk jelentkezésekor lehetőségünk van online ügyfélelérést biztosítani a távoli vagy telefonon keresztüli digitális aláíráshoz.

Kérjük amennyiben lehetőségeik engedik segítsék a munkánkat és közösen tartsuk szem előtt a legfontosabb értékeinket: családunkat és az egészségünket. Vigyázzunk egymásra.

Tisztelettel:
Ghimán Lajos
Szervizvezető

Green Car Prémium Szerviz / Váci út Marsopont
Telefon: +36 (30) 248 6104 vagy +36 (70) 631 0959
web: https://premiumautoszerviz.hu/kapcsolat/
e-mail: szerviz@premiumautoszerviz.hu

Önnek milyen autója van?

Akciós szervizajánlataink

Ismerkedjen meg Ön is különleges és kedvezményes ajánlatainkkal, melyeket online bejelentkezve vehet igénybe!

Önnek miben segíthetünk?

Ha Önnek sincs ideje várni és igényli a minőséget, a pénztárcabarát márkafüggetlen szolgáltatásokat – hívjon minket bizalommal!