Ön is kipróbálna egy Ferrarit?

Szervizeltesse autóját otthonról, kényelmesen!

Szinte egyedüli autószervizként nálunk minden adott, hogy Ön kényelmesen és biztonságosan szervizeltesse autóját – otthonról, kényelmesen! Ráadásul ha Ön kihasználja online felületeinket, hatalmas kedvezményekben és ajándékokban is részesülhet!

Szervizeltesse Ön is autóját otthonról, kényelmesen!

A Koronavírusra és a #homeoffice-ra való tekintettel felgyorsítottuk online fejlesztéseinket, hogy újra bebizonyíthassuk Önnek: egyike vagyunk a legmegbízhatóbb és legdinamikusabban fejlődő autószervizeknek Magyarországon. Éppen ezért, mi felvettük a kesztyűt, hogy Ön ismét kiváló és kényelmes szolgáltatásainkban részesülhessen:

Gyors és megbízható szervizre lenne szüksége? Mi csak 5 csillagos véleményekkel rendelkezünk, éppen ezért a jelenlegi helyzetre való tekintettel készültünk Önnek egy elképesztő ajánlattal:

Ha Ön online jelentkezik be szervizünkbe, 15% teljes körű kedvezményt adunk Önnek – alkatrészekből, és munkadíjainkból egységesen! És még annál is többet….

Az akciós ajánlat részletei:

  • Az akció keretében 15% egyedi kedvezményt nyújtunk Ügyfeleinknek minden autószervizelésre a munkadíjakból, és 15% kedvezményt a szervizelés során felhasznált utángyártott alkatrészek árából (ajánlatunk nem vonatkozik a gyári vagy hozott alkatrészekre!)
  • Az akció érvényes 2020. április 30., csütörtökig
  • Különleges ajánlatunk csak online bejelentkezésre érvényes
  • Minden Ügyfelünk ajándékba kap egy 5,000 Ft értékű élményvezetési kupont, mellyel igazi autós különlegességeket próbálhat ki
  • Minden Ügyfelünk a szervizelést követően ingyenes ózonos autófertőtlenítést kap ajándékba
  • 50,000 Ft végösszegű megrendelés felett Önnek ajándékba adjuk hozom-viszem szolgáltatásunkat Budapesten – kényelem és biztonság Önnek és családjának
  • 100,000 Ft végösszegű megrendelés felett – a szervizelés teljes időtartamára – Önnek ingyenes csereautót biztosítunk
  • Az akciós ajánlat nem érvényes gumiszerelésre és gumiabroncsok vásárlására

Önnek milyen autója van?

AKCIÓS TÉLIGUMI, FELNI

raktárról, akár házhoz szállítva:

Akciós szervizajánlataink

Ismerkedjen meg Ön is különleges és kedvezményes ajánlatainkkal, melyeket online bejelentkezve vehet igénybe!

Önnek miben segíthetünk?

Ha Önnek sincs ideje várni és igényli a minőséget, a pénztárcabarát márkafüggetlen szolgáltatásokat – hívjon minket bizalommal!