Tudtad? Nálunk minden online vásárolt téligumival Koraszülött Programot támogatsz!

Fontos számunkra, hogy hatással legyünk a jövőre, a jövő nemzedékére. Így minden online megvásárolt gumiabroncsunk árából 100 Ft-tal az Alapítvány az Alapítványokért – Plüss Kommandó – Koraszülött Hadműveletét is támogatod!

Tudtad? Nálunk minden online vásárolt téligumival Koraszülött Programot támogatsz!

Az Alapítvány az Alapítványokért Plüss Kommandó programjával egy olyan közösséget hoztunk létre, ahol közösen támogatunk különböző társadalmi kezdeményezéseket. A plüssök megvételével, adott összeg bankszámlára történő átutalásával, vagy kihelyezett adománypontokon (pl. szervizünkben is: Green Car Prémium Szerviz – Marsopont, Arany János utca 6.) adománydobozba gyűjtve tudsz segíteni. A plüssök társadalmi felajánlások útján kerülnek be a programba.

Az általa befizetett pénz egy előre meghirdetett „Hadműveletre” fordítódik, mint például a jelenleg is támogatott Koraszülött Hadművelet, melyben most az ország közel 30 koraszülött intenzív osztályának (PIC) gyűjtenek!

Hogyan támogathatod Te is a Hadműveletet?

  1. Ha téli, nyári vagy négyévszakos autógumit vásárolsz online webáruházunkon keresztül, minden gumiabroncs vásárlásodból 100 Ft-tal automatikusan támogatod az  Alapítványt!
  2. Ha szervizünkben jársz keresd kihelyezett Adománypontunkat, mellyel tetszőleges összeggel támogathatod az Alapítványt, és a Koraszülött Hadműveletet! További Adománypontokat ide kattintva találsz.
  3. Közvetlen átutalással az Alapítványnak – Adószám: 18941548-1-41 · OTP Bank: 11713036-21451047

Önnek milyen autója van?

AKCIÓS TÉLIGUMI, FELNI

raktárról, akár házhoz szállítva:

Akciós szervizajánlataink

Ismerkedjen meg Ön is különleges és kedvezményes ajánlatainkkal, melyeket online bejelentkezve vehet igénybe!

Önnek miben segíthetünk?

Ha Önnek sincs ideje várni és igényli a minőséget, a pénztárcabarát márkafüggetlen szolgáltatásokat – hívjon minket bizalommal!