Porsche-tuning: Egy csodás 981-es

A 2012 óta gyártott 981-es kódon futó Boxster széria nemcsak gyönyörű, de könnyű kezelni, és már az alapváltozatban is óriási élményt ad.

Porsche-tuning: Egy csodás 981-es

De mitől ennyire jó a hathengeres 981-es Cayman/Boxster széria? Talán elég, ha annyit mondunk: a modern sportautók közül ez a konstrukció áll legközelebb a legendás Honda NSX-hez. A hathengeres szívómotor relatíve könnyű bódéban középen. Egy kézi váltós, kis motoros 981-es Cayman esetében 275 lóerő mozgat 1330 kilót; az első generációs NSX háromliteres V6-osa egy lóerő híján szinte ugyanezt tudja, a teljesen alumíniumból készült kasznija pedig még nehezebb is volt ötven kilóval.

Nos, egy ilyen autó járt most nálunk

Megújult nyári papucsokat kapott, mégpedig nem is akármilyent: 235/40 és 265/40 Michelin XL Pilot Sport CUP2 nyári gumiabroncsokat. És igen, elképesztő OZ prémium alufelniket: a hírhedt OZ Ultraleggerra-t.

Jól sikerült? A képek – reméljük – önmagukért beszélnek:

Gumiáruházat keres? Kattintson ide!

A 981-es Porschék egy olyan Porsche-korszak modelljei, aminek a tervezésekor még nem kötötték teljesen gúzsba a mérnökök kezét a környezetvédelmi és biztonsági normák. Jelenleg nagyon úgy fest, hogy ilyen könnyed és élvezetes sportautóhoz csak iszonyú drágán lehet majd a jövőben hozzájutni. Ezért egy megkímélt, különleges színű vagy felszereltségű, kézi váltós példány befektetésnek sem utolsó.

De ezeket a gépeket nem dédelgetni kell.

Arra vannak kitalálva, hogy menjenek velük – lehetőleg sokat és gyorsan.

Önnek milyen autója van?

Akciós szervizajánlataink

Ismerkedjen meg Ön is különleges és kedvezményes ajánlatainkkal, melyeket online bejelentkezve vehet igénybe!

Akciós Ajánlataink

Önnek miben segíthetünk?

Ha Önnek sincs ideje várni és igényli a minőséget, a pénztárcabarát márkafüggetlen szolgáltatásokat – hívjon minket bizalommal!