A lehetetlen számomra nem létezik

„Számomra nincs lehetetlen, csak meg kell találni a módját, miként lehet megoldani. Ez az egyszerű életszemlélet már gyermekkorom óta Bennem él. 12 évesen számítógépet szerettem volna, s ahelyett, hogy nyafogtam otthon, elszegődtem a szomszédos autószerelő műhelybe…”

A lehetetlen számomra nem létezik - Green Car Teljes körű Autószerviz Budapest

Felajánlottam, hogy bármit elvállalok, csak hadd keressek pénzt, mert meg akartam valósítani a vágyam. S mivel szaktudás híján voltam, autómosással kezdtem. Egy bibi volt – nem voltam elég magas. Ekkor a szerelők el akartak küldeni, de mondtam, hogy megoldom, legfeljebb felállok egy sámlira.

Talán itt indult minden

És azóta tudatosan dolgozom azon, hogy a megoldásokat keressem. Érthetetlen számomra a „nem tudom megcsinálni” kifejezés. Mert engem csak a megoldás érdekel.

Mindenhez van kulcs, csak akarni kell. És ez hajtott mindig is. Így értem el odáig, hogy mára már egy környezet tudatos, karbon semleges, prémium autószervizt vezetek.

A szemléletem és az életfilozófiám igen magas színvonalat igényel, és ennek a gyümölcsét élvezhetik Ügyfeleink is. Elvárom, hogy kollégáim mindent megtegyenek annak érdekében, hogy az Ügyfél elégedetten távozzon. Elvárom, hogy fejlődjenek, legyenek flexibilisek és precízek. Ez nálam alap követelmény, amit természetesen magam is betartok.

A kapcsolódó rádió interjút itt hallgathatod meg:

Mára elmondhatom a szervizben dolgozók, a partnereink és beszállítóink mind- mind prémiumszolgáltatást nyújtanak. Számunkra nem léteznek lehetetlen akadályok, csak megoldandó feladatok.

„Hálás vagyok mindazoknak, akik nemet mondtak, mert miattuk csináltam magamért.” /Albert Einstein/

Hiszem és tudom, hogy ha mindenki a legjobbat hozza ki magából, megváltoztatható egy élet. Emiatt is szívügyem a környezet tudatos gondolkodás. A földünk környezet katasztrófája nem elhanyagolható jelenség. Bár a szervizünkben igyekszünk sok környezet tudatos megoldást behozni, mégis az autók jelenleg még nem környezetbarát alkatrészekkel működnek, így az általunk kibocsátott széndioxid terhelést ellen tételezve olyan projekteket támogatunk, melyek alternatív energiát állítanak elő.

„Az egyetlen dolog, ami közted és a célod között áll, az az ostoba történet, amit saját magadnak mesélsz arról, hogy miért vagy képtelen elérni őket.” /Jordan Belfort/

Hiszek abban, hogy amit ma megteszel, holnap vagy holnapután meghozza gyümölcsét.

Mondhatnánk, hogy én vagyok a garancia arra…

… hogy mindenben a legjobbat kapják az Ügyfeleink, de szerencsésnek mondhatom magam, hogy a csapatom megértett és teljes vállszélességgel mögöttem áll. Mert így együtt lehet igazán nagyot alkotni.

Várjuk szeretettel szervizünkben!
Ghimán Lajos

Önnek milyen autója van?

Akciós szervizajánlataink

Ismerkedjen meg Ön is különleges és kedvezményes ajánlatainkkal, melyeket online bejelentkezve vehet igénybe!

Önnek miben segíthetünk?

Ha Önnek sincs ideje várni és igényli a minőséget, a pénztárcabarát márkafüggetlen szolgáltatásokat – hívjon minket bizalommal!