Eldőlt! Újra indul az élet!

Nyitnak az éttermek, a szállodák, a kerékpárkölcsönzők, a strandok. Az emberek alig várják, hogy újra élvezzék a szabadságot. Tervek, vágyak! Te mivel kezded? Te is beülsz az autódba és nekivágsz? Hova vezet az első utad? Vidékre a nagyihoz, a szülőkhöz? Esetleg egy szállodába egy hosszú hétvégére? Irány a Balaton, bringatúra az Őrségben? Most minden eddig dédelgetett belföldi álmod valóra válthatod.

Green Car Prémium Szerviz: Végre szabadon!

Mielőtt azonban útra kelsz

… gondold végig, mire van szükséged a gondtalan utazáshoz! Ruha két napra, bringa letakarítva, fürdőruha, napszemüveg, naptej… egy üzemképes autó – Téli gumi lecserélve? Nyári gumi jó állapotú? Mikor is volt az utolsó olajcsere? Fékek állapota? Klímatisztítás? Az autódat ugyanúgy megviselte a kijárási korlátozás, mint téged. Neki is jár a felfrissülés. Főleg azért, hogy a te első szabad utad igazi élményt jelentsen.

Keress minket, és segítünk

… hogy a szabadságod valóban gondtalan legyen! A biztonságos pihenés mellett most pénzt is hagyunk a zsebedbe, amit arra költesz, amire csak akarsz: hisz minden gumicseréből 1.000,-Ft-ot most visszaadunk, melyet akár további szervizelésre is költhetsz nálunk!

Autószerviz 10 pontos átvizsgálás

Ha már túl vagy a gumicserén

… akkor is érdemes benézni hozzánk, hiszen 10 pontos nyárindító vírusűző átvizsgálást adunk minden betérőnek most 15.000,-Ft helyett 6.000,-Ft-ért. A többi pénzt költsd a pihenésre! Ráadásul ez az ajánlatunk csak online bejelentkezésre érvényes!

Ha pedig az átvizsgálás alkalmával cserére szoruló (vagy hibás) alkatrészt találunk, és az alkatrész cseréjét nálunk elvégezteted, még ezt a 6.000,- Forintot is elengedjük Neked! Most nincs is más dolgod, mint online bejelentkezni hozzánk, kollégáink pedig rövidesen egyeztetnek Veled!

Siess, mert ajánlatunk csak 2020. június 2. és június 30. között és az online bejelentkezésekre érvényes!

Önnek milyen autója van?

Akciós szervizajánlataink

Ismerkedjen meg Ön is különleges és kedvezményes ajánlatainkkal, melyeket online bejelentkezve vehet igénybe!

Önnek miben segíthetünk?

Ha Önnek sincs ideje várni és igényli a minőséget, a pénztárcabarát márkafüggetlen szolgáltatásokat – hívjon minket bizalommal!