Lotus Cleaning – autókozmetika, autóápolás felsőfokon!

Mindenkinek fontos a külső megjelenés, és így az autód az egyik legfontosabb presztízs szimbóluma életednek. Éppen ezért fontos, hogy valódi megoldást; igazi hosszan tartó, környezetkímélő csillogást adhass autódnak!

Prémium Autószerviz Budapest Lotus Cleaning Autókozmetika

Miért fontos autód külső és belső védelme?

Az évek alatt autód fénye megkopik. Mennyire bosszantó, amikor nekicsapják az ajtót, megkarcolják a fényezést. Arról nem is beszélve, hogy imádott gyermekeid milyen koszt tudnak a kárpitba majszolni! A Lotus Celaning ebben nyújt neked maximális megoldást.

Prémium minőségű szolgáltatásaikkal akár 2 évig védelmet biztosíthatsz autódnak. Nem mellesleg pénztárca barát megoldás, hiszen a kis karcok, horzsolások, előbb-utóbb kikezdik a kasztnit, a fényezés pedig nem egy olcsó mutatvány! Nem is beszélve arról milyen értékcsökkenést jelent a piacon, ha eladásra kerül a kocsid. Hisz tudod, a csomagolás viszi az árut!

Prémium Autószerviz Budapest Lotus Cleaning Autókozmetika

Előzd meg a nagy kiadást, védd meg autódat időben!

Kipróbálnád otthon is? A Lotus Cleaning magas minőségű autókozmetikai termékei elérhetőek nálunk is! Térj be hozzánk, és vidd haza a csillogást és valódi védelmet autód számára! A Lotus Cleaning környezettudatos, nanotechnológiás tisztítószereivel autód újra gyári pompájában csilloghat.

Prémium Autószerviz Budapest Lotus Cleaning Autókozmetika

Önnek milyen autója van?

Akciós szervizajánlataink

Ismerkedjen meg Ön is különleges és kedvezményes ajánlatainkkal, melyeket online bejelentkezve vehet igénybe!

Önnek miben segíthetünk?

Ha Önnek sincs ideje várni és igényli a minőséget, a pénztárcabarát márkafüggetlen szolgáltatásokat – hívjon minket bizalommal!